НАБУ подало в розшук екснардепку Королевську

Королевській інкримінують брехню в декларації
Важливо
НАБУ подало в розшук екснардепку Королевську
Наталія Королевська. Фото: УНІАН
16 Червня 2023, 09:41
читать на русском

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук народну депутатку від забороненої "ОПЗЖ" Наталю Королевську.

Про це  повідомляє база розшуку МВС

Дії Королевської кваліфікуються за ч.1 ст.366-2 ККУ (в редакції закону №1074-ІХ від 04.12.2020) - умисне внесення завідомо недостовірних відомостей до декларації.

Повідомляється, що Королевська зникла 22 лютого 2023 року.

Нагадаємо, 24 лютого 2023 року Верховна Рада припинила повноваження трьох нардепів від забороненої ОПЗЖ. Йдеться про Наталію Королевську та її чоловіка Юрія Солода, а також Олега Волошина.

За даними УП, Королевська разом із чоловіком-нардепом Юрієм Солодом проживала в Дубаї в Address Beach Resort.

Нагадаємо, подружжя Наталія Королевська та Юрій Солод стали фігурантами розслідування "Батальйон Дубай" журналістів видання "Українська правда". Відзначається, що Королевська з чоловіком живе в Address Beach Resort. Подружжя в середині жовтня бачили в офісі найбільшого забудовника в місті Emaar. Вони купили нерухомості в Дубаї на 10 мільйонів доларів.

Народній депутатці Наталії Королевській оголосили про підозру, через те, що під час заповнення декларації вона "забула" внести туди своє майно на території Росії та велику суму грошей.

Крім того, в Головному управлінні розвідки повідомили, що Королевській кум Путіна - Віктор Медведчук - запропонував залишитися в Україні та перехопити владу одразу після окупації Росією.

30 січня Королевська і Солод написали заяви про складання депутатських повноважень.

Читайте також

1