Гвардієць, який чергував біля труни королеви Єлизавети ІІ загадково помер через два тижні після похорону

Джек Бернелл-Вільямс служив в елітному королівському полку
Гвардієць, який чергував біля труни королеви Єлизавети ІІ загадково помер через два тижні після похорону
3 Жовтня 2022, 18:31
читать на русском

Гвардійця Джека Бернелл-Вільямса, який брав участь у похороні королеви Єлизавети, знайшли мертвим у казармі в Гайд-парку.

Про це повідомив британський таблоїд Daily Mail.

Гвардієць Бернелл-Вільямс служив у британському гвардійському кавалерійському полку "Королівські та сині", він був одним із новобранців Кінного полку домашньої кавалерії. Видання пише, що 18-річний солдат мав ключову роль у процесії, коли труну Її Величності везли від Вестмінстерського абатства через Букінгемський палац до Веллінгтонської арки.

Поліція не знайшла у смерті гвардійця нічого надприродного і назвала її "несподіваною". Лікарі хотіли повернути хлопця до життя, але спроби не мали успіху.

Джек Беррелл-Уїльямс (Фото: The Daily Mail)

Сім'я та друзі Бернелла-Вільямса були в захваті, коли він супроводжував труну королеви в її останній подорожі, зауважило видання Mirror. У день похорону королеви сім'я солдата з гордістю публікувала відеозапис участі сина у церемонії. Журналісти зазначають, що його 42-річна мати Лора з Брідженда в Південному Уельсі дуже емоційно відреагувала на звістку про смерть сина.

Ніколи не думала, що скажу це, але вся наша родина вбита горем через раптову смерть нашого чудового сина Джека Вільямса, — написала жінка в соцмережах.

Нагадаємо, 8 вересня Букінгемський палац повідомив про смерть Єлизавети ІІ. Престол перейшов її синові Чарльзу, який взяв собі ім'я Карла III.

10 вересня Карл ІІІ був оголошений королем Сполученого Королівства. 

Читайте також

1