Хакери Anonymous оголосили кібервійну Росії та Путіну

Хакери перебувають у стані кібервійни проти російського уряду
Хакери Anonymous оголосили кібервійну Росії та Путіну
Хакери Anonymous Фото: Shuterstock.com
26 Лютого 2022, 15:09
читать на русском

Хакерське угруповання Anonymous оголосило, що в рамках кібервійни з Росією через її військове вторгнення в Україну, атакуватиме її держоргани.

Колектив Anonymous перебуває у стані кібервійни проти російського уряду, - йдеться у повідомленні, опублікованому в Твіттері хакерів.

У своєму повідомленні хакери звернулися також до російського президента Володимира Путіна:

Ваш час вийшов, весь світ дізнається про вашу брехню.

Вони нагадали Путіну злам сайтів Роскомнадзору в 2018 році та визнали, що це не випадково. Також нагадали про війну з Афганістаном.

Ми вирішили провести операцію спеціально для вас. Ви, мабуть, пам'ятаєте, як у 2018 році наша група зламала сайт "Роскомнадзору"? Містер Путін, ви пам'ятаєте, як програли Афганістану? Тепер ми злили дані Міноборони Росії. Це лише питання часу, коли ми виявимо бруд, який ви намагаєтеся приховати від суспільства, якому підло брешете. Ми покажемо кожен скелет у шафі. Зараз ми вимагаємо відновити права українського народу та піти у відставку, - йдеться у їхньому повідомленні.

Група хакерів Anonymous повідомила, що зламала сайт Міноборони Росії та злила базу даних, у якій містяться телефони, email-пошти та імена працівників міністерства.

Анонімуси викрали інформацію Міноборони РФ https://twitter.com/YourAnonOne

А це просто для позитиву:

у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни.

Читайте також

1