Хворий на коронавірус Степанов обіцяє лікуватися, як простий пацієнт

Він хоче пройти цей шлях, як звичайні українці
Хворий на коронавірус Степанов обіцяє лікуватися, як простий пацієнт
Максим Степанов (фото: УНІАН)
15 Листопада 2020, 21:20
читать на русском

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, який раніше отримав позитивний тест на коронавірус, розповів про плани пройти весь цей період, як звичайний пацієнт. Про це він розповів у відеозверненні на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Степанов хоче фіксувати всі етапи й одразу, разом з командою Міністерства охорони здоров'я, шукати шляхи вирішення проблемних питань.

Я всім дуже дякую за підтримку — отримав сотні повідомлень, коментарів та дзвінків із побажанням швидкого одужання. Всі ці ваші слова для мене — найкращі ліки. Весь час пандемії я дивився на ситуацію з COVID-19 очима лікарів. Тепер маю можливість пройти цей шлях в ролі пацієнта. Оцінити та на власному досвіді перевірити, як працюють маршрути пацієнта та протоколи лікування, - заявив він.

Читайте також

Міністр (досьє Максима Степанова) пообіцяв щодня ділитися інформацією щодо свого "шляху пацієнта" з українцями на сторінках соцмереж.

Не втомлюся нагадувати: для того, щоб зменшити ризик інфікування COVID-19, дотримуйтесь базових правил нашої нової реальності — мийте руки (або ж обробляйте санітайзером), носіть маски та уникайте місць великого скупчення людей. Бажаю всім вам здоров'я! Бережіть себе, - уточнив голова МОЗ.

Нагадаємо, раніше Степанов здав позитивний тест на COVID-19 і тепер перебуває зараз на самоізоляції вдома. Він продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги.