Аграрний міністр Сольський прокоментував вручену йому підозру
Пісочний пиріг з яблуками і корицею – легкі і не дуже солодкі ласощі. Тісто готується без цукру, начинка складається з джему, шматочків фруктів і прянощів. Варення для начинки повинно бути густим, згодиться і грушеве, і яблучне, але ідеально підійде цитрусове: апельсинове або лимонне.
Для пирога потрібно:
- яблука – 4 шт .;
- кориця – 1 ч. л .;
- тростинний цукор – 2 ст. л .;
- апельсиновий джем – 4 ст. л.
- борошно – 2 ст .;
- масло – 150 г;
- яйця – 2 шт .;
- розпушувач.
Натерти заморожене масло, змішати в крихту з борошном.
Ввести яйця і розпушувач, сформувати кулю з тіста і охолодити 20 хвилин в холодильнику.
Розрівняти тісто в формі, зрізати надлишки, застелити папером, посипати борошном. Поставити в холодильник на 20 хвилин.
Випікати 15 хвилин, охолодити. Потім розподілити джем, зверху шматочки яблук, посипати сумішшю цукру і кориці і запікати ще 20 хвилин при 190 градусах.
Читайте також