Ілон Маск може продати акції Tesla: у чому причина

Мільярдер хоче допомогти побороти голод у світі
Ілон Маск може продати акції Tesla: у чому причина
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
2 Листопада 2021, 05:07
читать на русском

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск готовий продати акції Tesla та пожертвувати 6 мільярдів доларів, щоб побороти голод у світі.

Про це мільярдер написав у Twitter, заявивши, що фінансова звітність має бути відкритою. Оскільки громадськість має бачити, куди витрачаються кошти.

Якщо Всесвітня продовольча програма зможе пояснити в цьому ланцюжку твітів, як 6 мільярдів доларів можуть розв'язати проблему світового голоду, я готовий зараз продати акції Tesla і зробити це, - написав Маск.

Так Маск відповів на заяву директора Всесвітньої продовольчої програми ООН Девіда Бізлі, який просив у мільярдера 6 млрд доларів на боротьбу з голодом у світі.

Цього року 42 мільйони людей перебувають на межі голоду. Безпрецедентна глобальна криза, яка посилилася через Covid. Голод, дестабілізація в країнах та масова міграція — ось що станеться, якщо ми не вживемо заходів. Ілоне Маск, ви тільки вчора заробили 6 млрд доларів — рівно стільки, скільки нам потрібно, щоб запобігти катастрофі! Будь ласка, допоможіть!... Я пропоную вам унікальну можливість врятувати 42 мільйони людей від голоду, - написав Білзі.

Нагадаємо, що засновник компанії Tesla та аерокосмічної компанії SpaceX Ілон Маск хоче відкрити власний університет.

Читайте також