Ілон Маск відкрив першу у Європі фабрику Tesla вечіркою на дев'ять тисяч осіб - відео

Там були екскурсії, діджей, роботи та трансформатори, що співали
Ілон Маск відкрив першу у Європі фабрику Tesla вечіркою на дев'ять тисяч осіб - відео
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
11 Жовтня 2021, 04:04
читать на русском

Засновник Tesla Ілон Маск провів вечірку на дев'ять тисяч людей з нагоди відкриття першої в Європі "Гігафабрики" у Берліні.

Про це повідомляє Парламент.UA з посиланням на відео- та фотозвіт з соцмереж.

На вечірку запросили в основному жителів району Грюнхайде на південно-східній околиці Берліна, де розташоване підприємство.

Для проведення свята компанія отримала спеціальний дозвіл міської влади, завдяки чому вдалось обійти заборону на масові заходи з кількістю людей більш як п'ять тисяч осіб через поширення коронавірусу.

Точно невідомо, скільки було гостей на вечірці. Але на відео, оприлюднених у соцмережах, видно, що людей зібралось не менш як дев'ять тисяч.

Спочатку для гостей влаштували екскурсію до кузовного цеху Tesla. Потім Ілон Маск, який прийшов разом зі своєю матір'ю Мей, зачитав зі смартфона вітання по-німецьки, завершивши його кличем: "А тепер - рамбазамба до самої ночі! Берлін-Бранденбург рулить!".

Під час свого виступу Маск пообіцяв, що на території "Гігафабрики" відкриють пивоварню та рейв-клуб. При цьому на вечірці було весело та помпезно. До прикладу, у кузовному цеху танцювали роботи, а трансформатори співали.Було також вогняне шоу.

За музику на вечірці відповідав діджей Борис Брейч.

Нагадаємо, що Ілон Маск заявив про те, що перенесе штаб-квартиру компанія електрокарів Tesla в Техас.

Читайте також