Ілон Маск пояснив, чому Dogecoin його улюблена криптовалюта

Мільярдер вважає Dogecoin "народною" криптою
Ілон Маск пояснив, чому Dogecoin його улюблена криптовалюта
Dogcoin (Фото: trashbox)
31 Жовтня 2021, 11:33
читать на русском

Улюбленою криптовалюта Ілона Маска вважається Dogecoin. Свою підтримку мемної крипти мільярдер пояснив тим, що багато співробітників його компаній Tesla і SpaceX інвестували в цю монету.

Генеральний директор Tesla і SpaceX написав у Твіттері, що підтримує Dogecoin, оскільки вважає її "народною криптовалютою".

Вони (співробітники його компаній) не фінансові експерти або технологи Кремнієвої долини. Тому я вирішив підтримати Dogecoin - він схожий на народну криптовалюту, - написав Маск.

У коментарях до свого твіту Маск зазначив, що не має відношення до появи Dogecoin. За його словами, ніхто з його соратників, в тому числі Джаред Бірчалл, не входить в організацію Dogecoin Foundation, яка займається підтримкою і розробкою альткоїну.

Як відомо, Dogecoin - це жартівлива криптовалюта-мем, яка була випущена у 2014 році. Її називають улюбленою криптомонетою власника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска, оскільки він часто згадує Догікоїн у своїх твітах.  Якось, криптовалюта Dogecoin за добу здорожчала на 1000% після чергового твіту Маска. А у травні 2021 року мільярдер намагався пояснити, в чому суть цифрової монети, однак погодився, що "це розводка".

Читайте також наш матеріал: Біткоїн, альткоїни та інші: усе, що потрібно знати про десятку найпопулярніших криптовалют світу

Читайте також

1