Ізраїль змінив правила в’їзду: що потрібно для подорожі

В'їзд дозволений лише за наявності негативного ПЛР-теста
Ізраїль змінив правила в’їзду: що потрібно для подорожі
Літак (фото: Pexels)
8 Квітня 2021, 22:04
читать на русском
Ізраїль оновив правила в’їзду у свою країну. У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" пояснили, які документи потрібні для подорожі.

Про це ідеться на сторінці аеропорту у Facebook.

З 7 квітня 2021 року набули чинності оновлені правила в’їзду в Ізраїль. Тепер іноземні громадяни повинні заздалегідь подати заявку на в'їзд до Ізраїлю до ізраїльської дипломатичної або консульської установи за місцем проживання іноземця або Управління з питань народонаселення та імміграції.

В'їзд до Ізраїлю дозволений лише за наявності негативного ПЛР-тест, зробленого за 72 години до прибуття в Ізраїль. Після прибуття до Ізраїлю необхідно буде пройти додатковий ПЛР-тест. Ця вимога поширюватиметься також на тих, хто має сертифікат про вакцинацію (щеплення) від COVID-19 або документ про одужання від COVID-19, - йдеться у повідомленні.

У виняткових випадках можна подати заявку на отримання дозволу на в’їзд до Ізраїлю без проведення ПЛР-тесту на COVID-19, за посиланням.

Читайте також

Для отримання дозволу на в’їзд в країну також вимагається діючий медичний страховий поліс, який покриває видатки на випадок захворювання на COVID-19.

Пасажири, які прибувають в Ізраїль, повинні заповнити декларацію особи, яка в'їжджає до Ізраїлю. Декларація має бути заповнена не більш ніж за 24 години до рейсу. В декларації пасажир надає свої особисті дані, медичні відомості, а також детальну інформацію про місце самоізоляції в Ізраїлі.

Усі міжнародні пасажири повинні пройти самоізоляцію у визначеному державою перебування приміщенні (мотель). Тривалість ізоляції становить 14 днів або 10 днів (за умови, якщо пасажир матиме два ПЛР-тести, у визначені спеціальним протоколом дати, результати яких є негативними). Особи, які мають довідку про вакцинацію від COVID-19 в Ізраїлі або довідку про одужання від COVID-19, не підлягають самоізоляції.

Нагадаємо, що уряд Ізраїля включив Київ до переліку міст, до яких дозволено здійснювати авіарейси, тому українці, які хочуть повернутися додому, зможуть це зробити.

1