Кабінет Міністрів працюватиме в режимі онлайн

Дистанційна робота є вимогою часу, наголосив глава уряду
Кабінет Міністрів працюватиме в режимі онлайн
Кабмін фото: kmu.gov.ua
21 Жовтня 2020, 16:41
читать на русском

Кабінет Міністрів з наступного тижня проводитиме наради та засідання виключно в режимі онлайн. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, таке рішення прийнято урядом через складну епідеміологічну ситуцію.

З наступного тижня і урядові наради, і уряд ми повністю переведемо в онлайн. Така вимога часу... Коронавірус змінює наше життя, - сказав Шмигаль (Денис Шмигаль - досьє).

За його словами, уряд має демонструвати власним прикладом, що дистанційна робота є вимогою часу.

Читайте також

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що в умовах подовження адаптивного карантину уряд рекомендує роботодавцям запровадити позмінний режим, а по змозі — перевести працівників на дистанційну роботу.

Рекомендовано роботодавцям створити умови позмінного режиму для працівників; де це можливо — перехід у дистанційний формат зі збереженням зарплати, - зазначив Степанов (досьє Максима Степанова).

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд продовжить карантин в Україні до кінця року. Також в постанову про карантинні обмеження внесуть зміни.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що епідситуація в Україні неспокійна, спостерігається зростання кількості випадків захворювання на коронавірус, і це є загрозливою ситуацією, яка спонукає переглядати протиепідемічні заходи.

1