Кабмін ухвалив низку кадрових рішень: кого звільнили та призначили

Уряд звільнив голову Держагентства з управління зоною відчуження
Важливо
Кабмін ухвалив низку кадрових рішень: кого звільнили та призначили
Фото: Sora Shimazaki з Pexels
27 Січня 2021, 15:40
читать на русском

На сьогоднішньому засіданні Кабінет міністрів ухвалив низку кадрових рішень. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді, народний депутат від "Слуги народу" Василь Мокан на своїй сторінці у Фейсбуці.

За інформацією Мокана, уряд призначив заступником голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Володимира Тригуба, а виконувачем обов'язки директора державного підприємства "Ренійський морський торговельний порт" Максима Ігнатенка.

Читайте також

Також уряд ухвалив рішення про звільнення Сергія Калашника з посади голови Державного агентства України з управління зоною відчуження (ДАЗВ). Відтепер держагентством тимчасово керуватиме перший заступник Калашника Андрій Пляцко.

Серед інших кадрових рішень уряду:

  • Тимчасове покладання виконання обов'язків члена правління акціонерного товариства "Українська залізниця" на Перцовського Олександра Семеновича (директор філії "Пасажирська компанія" зазначеного товариства).
  • Тимчасове покладання виконання обов'язків члена правління акціонерного товариства "Українська залізниця" на Черніцького Романа Романовича (директор з інфраструктури зазначеного товариства).
  •  Погодження призначення Волошенкова Бориса Олексійовича - першим заступником голови Одеської обласної державної адміністрації.
  •  Погодження призначення Гоя Костянтина Геннадійовича - заступником голови Одеської обласної державної адміністрації.
  •  Погодження призначення Деньгуба Антона Івановича - заступником голови Харківської обласної державної адміністрації.
  •  Погодження призначення Думи Олени Олексіївни - заступницею голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, депутати з фракції "Слуга народу" вже зібрали понад 200 підписів за призначення Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики та внесли подання до Кабміну.

1