У "Слузі народу" зібрали понад 200 підписів за призначення Вітренка

Голосування за Вітренка на посаду міністра енергетики відбудеться 28 січня
У "Слузі народу" зібрали понад 200 підписів за призначення Вітренка
Юрій Вітренко (Фото: Вікіпедія)
27 Січня 2021, 13:16
читать на русском

"Слуги народу" вже зібрали понад 200 підписів за призначення Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики і внесли подання до Кабміну.

Про це журналістам повідомив глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

За словами Корнієнка, на момент внесення кандидатури Вітренка до Кабміну було зібрано 196 підписів. Зараз вже є підтримка 210 "слуг".

Ситуація зараз значно краще, ніж була. Юрій Юрійович провів серйозну роботу за цей місяць. Показав себе як професійний менеджер і управлінець, якому небайдужі люди, - підкреслив Корнієнко (досьє Олександра Корнієнка).

Голосування за кандидатуру Вітренка на посаду міністра енергетики, ймовірно, відбудеться у Верховній Раді у четвер, 28 січня.,

Читайте також

Про це повідомила в коментарі заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук (досьє Євгенії Кравчук), передає "Інтерфакс-Україна".

Подання від фракції щодо цієї кандидатури ми вже офіційно оформили і передали. Тепер вже від прем'єр-міністра повинні бути внесені всі документи. Наскільки мені відомо, і глава фракції підтвердив, дуже ймовірно, що голосування відбудеться завтра, - зазначила Кравчук.

Нагадаємо, 17 грудня Вітренку у Верховній Раді забракло 40 голосів за призначення першим віцепрем'єром - міністром енергетики України.

1