Камера зафіксувала атаку єнота-нахаби на кореспондента CNN під час ефіру біля Білого дому

Єнот став зіркою інтернету моментально
Камера зафіксувала атаку єнота-нахаби на кореспондента CNN під час ефіру біля Білого дому
Єнот (фото: Pexels)
9 Жовтня 2020, 04:27
читать на русском

У соцмережах стає вірусним відеоролик з нападу єнота на журналіста, який записував підводку до телесюжету біля Білого дому.

Про це повідомила працівниця CNN Alisyn Camerota у Twitter.

Кореспондент CNN Джо Джонс виконував рутинну роботу - начитував текст на камеру, стоячи біля резиденції президента США у Вашингтоні. Раптово, як помітно з відео, він відволікся і почав лаятися.

Виявилося, що тележурналіста атакував єнот. Джонс спробував відкинути настирливого звіра, але той знову і знову до нього підбігав і приставав. В результаті кореспонденту довелося кликати на допомогу колегу.

Користувачі соцмереж жартують, що єнот, мабуть, є затятим прихильником президента Дональда Трампа і республіканців (справа в тому, що телеканал CNN користується підтримкою Демократичною партією і багато в чому відображає в подачі своїх сюжетів її погляди).

Читайте також

Нагадаємо, 2 жовтня у президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа та його дружини Меланії виявили коронавірусну інфекцію COVID-19.

Трампа доправили до Національного військово-медичного центру Волтера Ріда ввечері 3 жовтня менш ніж за добу після того, як у нього підтвердили COVID-19.

Пізніше стало відомо, що лікарі виявили в крові Трампа рівень кисню, який у два рази нижче за норму. Тоді йому дали препарат, який зазвичай рекомендований тільки для важкохворих на коронавірус.

Триденне лікування від коронавірусу президента США Дональда Трампа у медичному центрі імені Волтера Ріда коштувало понад 100 тисяч доларів.

1