Кандидатка від "ЄС" Звіробій зняла кандидатуру на користь "свободівця"

Партії домовились про об'єднання зусиль на довиборах до Ради
Кандидатка від "ЄС" Звіробій зняла кандидатуру на користь "свободівця"
Маруся Звіробій-Біленька фото: Facebook
16 Березня 2021, 13:43
читать на русском

На Прикарпатті кандидатка від "Європейської солідарності" Маруся Звіробій-Біленька зняла свою кандидатуру до Верховної Ради на користь кандидата від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського.

Про це повідомляє пресслужба партії "ЄС".

Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинським можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради, я ухвалила рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад усе – це інструкція до виконання, а не просто гасло, – наголосила вона.

За її словами, історія поразок України – це історія неспроможності об'єднатися, а солідарність – це про здатність об'єднуватися і перемагати разом.

Читайте також

Зазначається, що "Європейська солідарність" і ВО "Свобода" домовилися розпочати процес об'єднання українських патріотичних сил, зважаючи на серйозні виклики, перед якими опинилася країна.

Як повідомив Олексій Гончаренко, Маруся Звіробій зробила правильний крок для того, щоб в Раді з’явився не черговий представник "зеленої влади", а людина, яка буде захищати інтереси нашої країни.

Бо один з кандидатів на цьому окрузі — людина Коломойського, ексдиректор туристичного комплексу "Буковель" Олександр Шевченко.  Тому патріотичні силу зможуть перемогти, тільки об’єднавши свої зусилля, - підкреслив він.

Нагадаємо, що раніше Маруся Звіробій (Олена Самбул) балотувалася на довиборах у Надвірнянському районі Івано-Франківської області.

1