Маруся Звіробій балотуватиметься від "ЄС" на довиборах в раду в Івано-Франківській області

Вибори проходитимуть у 87 округу з центром у Надвірній
Маруся Звіробій балотуватиметься від "ЄС" на довиборах в раду в Івано-Франківській області
Маруся Звіробій (Фото: Facebook)
10 Грудня 2020, 19:55
читать на русском

Маруся Звіробій (Олена Самбул) балотуватиметься на довиборах у Надвірнянському районі Івано-Франківської області.

Про своє рішення волонтерка і ветеранка АТО розповіла у соцмережі Facebook ще кілька днів тому, а сьогодні партія "Євросолідарність" ухвалила остаточне рішення.

Зазначимо, що після того, як звіробій заявила про свої наміри, її сторінку у соцмережі було заблоковано.

Ну, вже офіційно, Ветеранка АТО, активістка, волонтерка Маруся Звіробій буде боротися за мандат народного депутата на проміжних виборах до Верховної Ради у 87 (Надвірнянському) виборчому окрузі від партії “Європейська Солідарність”.

Я навіть уявити не можу реакцію "Слуг народу" та особисто Володимира Олександровича на присутність Марусі під куполом Ради у складі опозиційної "ЄС". Це буде шось неймовірно вибухове, - написав політичний оглядач Павло Нусс.

Читайте також

Нагадаємо, ветеранку АТО, громадську діячку, активістку і волонтерку Марусю Звіробій підозрюють у погрозах вбивством президенту України Володимиру Зеленському (досьє Володимира Зеленського). 6-го лютого після допиту в ДБР ветеранці війни на Донбасі та військовій інструкторці вручили підозру. Слідство вважає, що звіробій була у змові з нардепкою від "ЄС" Софією Фединою і 26 жовтня 2019 року під час онлайн-трансляції з львівської кав'ярні "висловила усні погрози вбивством" щодо президента Володимира Зеленського. У разі доведення провини, підозрюваній загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.