"Слуги народу" висунули Вірастюка кандидатом у депутати на довиборах у Раду - відео

Вірастюк йде у нардепи від "Слуг народу" на Івано-Франківщині
Важливо
"Слуги народу" висунули Вірастюка кандидатом у депутати на довиборах у Раду - відео
Василь Вірастюк (Фото: Фейсбук)
11 Лютого 2021, 16:09
читать на русском

Партія "Слуга народу" офіційно висунула стронгмена Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України по 87-му округу на Івано-Франківщині.

Про це повідомила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

За словами Кравчук (досьє Євгенії Кравчук), Вірастюк не лише спортсмен-силач, але й активіст, який допомагає у реабілітації ветеранів війни на Донбасі. Тож тепер він планує займатися цим на державному рівні.

Переконана, що й тут перемога буде наша! – підсумувала Кравчук.

Я звик, як спортсмен, до чесної боротьби, - прокоментував своє висування сам Вірастюк.

При цьому під час своєї презентації в статусі майбутнього політика Вірастюк розповів, що на Івано-Франківщині більшість бордів з його конкурентом від "ЄС" Марусею Звіробій невідомі залили фарбою.

Також Вірастюк розповів, коли і хто йому запропонував стати кандидатом. Запрошення прозвучало з вуст президента Володимира Зеленського (досьє Володимира Зеленського) на цьому тижні. Головна мета Вірастюка - створення реабілітаційних центрів для ветеранів АТО, для цього він і піде в депутати. Почати передвиборчу кампанію планує вже з понеділка.

Як відомо, по цьому ж округу від "ЄС" балотуватиметься волонтерка Маруся Звіробій, а від "Свободи" - Руслан Кошулинський.

Читайте також

Нагадаємо, Центральна виборча комісія призначила на 28 березня 2021 року проміжні вибори народного депутата у округах №87 та № 50. Подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатів у депутати триватиме до 25 лютого включно.

Вибори у 87-му окрузі на Івано-Франківщині відбудуться через складання повноважень народним депутатом із фракції "Слуга народу" Зіновієм Андрійовичем у зв’язку з обранням його міським головою міста Надвірна.

1