Карантинні блок-пости розвернули в Івано-Франківській області - фото

Правоохоронці чергують на шістнадцятьох контрольно-пропускних пунктах в області
Карантинні блок-пости розвернули в Івано-Франківській області - фото
КПП в Івано-Франківській області Фото: Нацполіція
22 Лютого 2021, 08:30
читать на русском

В Івано-Франківській області через ускладнення ситуації з поширенням коронавірусу встановили 16 карантинних контрольно-пропускних пунктів.

На КПП чергують поліцейські, медики, рятувальники та військовослужбовці Національної гвардії, повідомляє поліція області.

На контрольно-пропускних пунктах правоохоронці та медики здійснюють контроль за дотриманням карантинних обмежень у сфері пасажирських перевезень, проводять температурний скринінг громадянам та при необхідності перевіряють документи. У разі виявлення ознак захворювання людей спрямовуватимуть до медичних закладів, - йдеться у повідомленні.

П'ять карантинних пунктів працюватимуть у цілодобовому режимі:

  • Івано-Франківськ (автошлях Н-10, Калуське шосе);
  • Івано-Франківськ (автошлях Н-09, вул. Галицька);
  • с. Черніїв (автошлях Т0906);
  • с. Делятин, Надвірнянський район (автошлях Н-09);
  • с. Яблуниця, Надвірнянський район (автошлях Н-09).

Читайте також


Ще 11 пунктів працюватимуть з 06:00 по 21:00.

Крім того, правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу з учасниками дорожнього руху, пояснюють їм про важливість дотримання карантину та закликають громадян обмежити пересування і виїжджати лише за нагальної потреби.

Працівники поліції не блокують, не обмежують та не перешкоджають руху транспорту, а здійснюють контроль. Таким рішенням встановлено особливий режим в’їзду і виїзду з окремих населених пунктів області громадян і транспортних засобів. Такі заходи вживаються задля протидії поширення коронавірусу. Працівники поліції не блокують, не обмежують та не перешкоджають руху транспорту, - зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, через погіршення епідеміологічної ситуації на Прикарпатті ДСНС розгорнула мобільний шпиталь для хворих на коронавірус. Крім того, в області встановили карантинні блок-пости та запровадили особливий режим в’їзду та виїзду з області.

1