Київ потрапив до "червоної" зони: транспорт не працюватиме

Від 9 березня 2021 року діє постанова уряду про заборону регулярних та нерегулярних перевезень у "червоних" регіонах
Головне
Київ потрапив до "червоної" зони: транспорт не працюватиме
Нові тролейбуси в Києві Фото: КМДА
19 Березня 2021, 11:49
читать на русском

Міністерство охорони здоров'я оновило перелік карантинних зон: п'ять регіонів "червоні", 12 - "помаранчеві" та вісім - "жовті". Від 19 березня Київ переходить до "червоної" зони, тому громадський транспорт не працюватиме.

Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті МОЗ 19 березня.

До регіонів "червоної" зони карантину - Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька та Житомирська області - приєднався ще Київ.

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 9 березня 2021 року, "червона" зона карантину означає, що транспорт в місті працювати не буде.

Забороняються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у "червоних" регіонах. Дозволяються лише транзитні перевезення.

При цьому у "помаранчевій" зоні - 12 регіонів: Вінницька, Донецька, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька та Черкаська області.

Читайте також

У "жовтій" зоні карантину перебувають вісім областей: Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Луганська, Полтавська, Рівненська, Харківська та Чернігівська.

Нагадаємо, що в Україні можуть запровадити локдаун, якщо більшість областей перейдуть до "червоної зони" карантину. Зокрема, якщо понад у 50-70% регіонів максимально посилять обмеження.

Більше читайте у нашому матеріалі: Ситуація критична: що відбувається у лікарнях України та чи буде третій локдаун