"Київавтодор" розпочав дорожній сезон - якими вулицями столиці важко проїхати

Розпочався капітальний ремонт Кільцевої дороги
"Київавтодор" розпочав дорожній сезон - якими вулицями столиці важко проїхати
Ремонт дороги (фото: УНІАН)
14 Квітня 2021, 16:01
читать на русском

Київ продовжує оновлювати інфраструктуру міста та проводить ремонт доріг.

Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

За його словами, комунальна корпорація "Київавтодор" ремонтує дороги і мости, які не оновлювалися по 40-50 років.

Сьогодні, зокрема, тривають роботи на вулиці Милославській. Там дорожники влаштували нижній шар асфальтового покриття на частині від вулиці Радунської до вулиці Оноре де Бальзака, – повідомив мер.

Також триває капітальний ремонт і на вулиці Чорнобильській. Там уже влаштовують основу для тротуарів і велодоріжки. Встановлюють нові бордюри.

Читайте також

Він повідомив, що на вулиці Борщагівській вже влаштували нижній шар покриття і продовжують роботи.

Тривають роботи на Пейзажній алеї. Там оновлюють оглядові майданчики та підпірні стінки, сходи та мережу освітлення. Встановили камери відеоспостереження і тривожну кнопку. Розпочинають дорожники і завершальний етап реконструкції проспекту Степана Бандери, - розповів Кличко.

Також, повідомив мер, розпочинається капітальний ремонт Кільцевої дороги. На першому етапі оновлять ділянку від Одеської площі до вулиці Луценка – в напрямку Жулян.

Це я назвав тільки деякі проєкти із запланованих на цей рік. Навіть в умовах фінансової кризи, спричиненої пандемією, ми продовжуємо оновлювати інфраструктуру столиці, - розповів мер.

Нагадаємо, у столиці на вулиці Милославській  до 1 листопада частково обмежили рух транспорту через ремонт дорожнього покриття. Роботи виконуватимуть на ділянці від вул. Радунської (разом із кільцевою розв’язкою) до вул. Оноре де Бальзака.

З детальною онлайн-картою доріг, на яких ведуться ремонтні роботи, можна ознайомитися за посиланням.

1