Китайський сервіс таксі DiDi працюватиме в Україні

Комісія сервісу для водіїв не буде перевищувати 12%
Китайський сервіс таксі DiDi працюватиме в Україні
Сервіс таксі Didi Фото: Shutterstock
7 Липня 2021, 07:12
читать на русском

Китайський сервіс таксі DiDi почне працювати в Україні - вже запущено сайт українською та сторінку у Фейсбуці.

На сайті сервісу таксі зараз міститься повідомлення: "Скоро ми і в Україні".

DiDi в УкраїніЯк пише журнал НВ, частка акцій DiDi належить мільярдерові Джеку Ма, і він вивчає можливість виходу на ринок України.

Один з учасників ринку розповів виданню, що китайці вже ведуть переговори з великими автопарками і навіть набирають співробітників.

Представники DiDi повідомили, що наразі вивчають український ринок

Ми уважно вивчаємо український ринок. Компанія налаштована на швидке зростання і розширення бізнесу, і ми високо оцінюємо потенціал українського ринку міських перевезень, — зазначили у компанії.

Тим часом на порталі DiDi в Україні повідомляється про умови співпраці водії з сервісом.

Партнерство с DiDi - Низька комісія. Майже весь дохід з кожної поїздки лишається вам. Комісія DiDi становить до 12%. Безпека та комфорт - у вас буде доступ до нашого вбудованого в додаток функціям безпеки, котрі допоможуть вам почуватись комфортно до та під час поїздки з клієнтом. Телефонна підтримка 24/7 - DiDi піклується про вас під час ваших поїздок. Якщо вам необхідна допомога у розв'язанні будь-яких питань, дзвоніть в нашу службу підтримки DiDi, - йдеться у повідомленні.

Обіцянки сервісу для пасажирів можна прочитати тут.

Нагадаємо, служби таксі в Україні підвищують тарифи на перевезення пасажирів. Зокрема, таксі-сервіс Uber вже переглянув тарифи на свої послуги та повідомив про це рішення своїм водіям.

Читайте також