Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, бо навіть не присуджували

У Міносвіти спростували інформацію
Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, бо навіть не присуджували
Ілля Кива (Фото: УНІАН)
24 Листопада 2021, 11:09
читать на русском

У Міністерстві освіти і науки України повідомили, що не позбавляли народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви ступеня кандидата наук.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Станом на 23.11.2021 року Киві Іллі Володимировичу не присуджено науковий ступінь кандидата наук з державного управління, – повідомили у МОН на запит.

Зазначимо, що раніше Кива називав позбавлення наукового ступеня формальним приводом для дискредитації. При цьому експерти не знайшли плагіату у дисертації нардепа, але й наукової новизни там не було.

Крім цього, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський наказав анулювати наказ про присвоєння Киві нагородної зброї. Причиною стала негідна поведінка народного депутата. Сам Кива обіцяв оскаржити обидва рішення у суді.

Нагадаємо, навесні у скандал через захист дисертації втрапив нардеп Ілля Кива. 26 квітня Кива зі скандалом захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, проте не міг навіть відповісти на просте питання, що він має на увазі під "демократичним євроінтегрованим державним апаратом".  Нардеп пообіцяв дати відповідь в наступній своїй дисертації

Читайте також

1