Депутат Кива здав нагородну зброю - поліція

Кива здав два нагородні пістолети Glock-19 і АПС та дозволи на їх зберігання
Важливо
Депутат Кива здав нагородну зброю - поліція
Ілля Кива (фото: УНІАН)
18 Листопада 2021, 15:16
читать на русском

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива здав правоохоронцям нагородну зброю та дозволи на її носіння.

Як повідомляє Нацполіція, сьогодні, 18 листопада, Ілля Кива здав два нагородні пістолети Glock-19 і АПС та дозволи на їх зберігання працівникам підрозділу контролю за обігом зброї ГУНП у м. Києві.

Дозволи на право зберігання та носіння нагородної зброї анульовано відповідно до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 16 листопада 2021 року № 680 о/с "Про позбавлення Киви І.В. відомчих заохочувальних відзнак Міністерства внутрішніх справ України "Вогнепальна зброя".

На підставі зазначеного наказу Міністра внутрішніх справ України був складений висновок про анулювання дозволів Іллі Киви на право зберігання та носіння нагородної зброї, затверджений Головою Національної поліції України, - йдеться у повідомленні.

Кива у Фейсбуці виклав відео, як він відніс нагородну зброю до поліції:

Нагадаємо, 16 листопада ДБР провело обшуки у помешканні у народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви за фактом стрілянини з автомата, яку він вчинив посеред парку.

Раніше проти Киви відкрили кримінальне провадження за статтею "Державна зрада" через публічне привітання президента Росії Володимира Путіна з днем народження.

Читайте також