Кива шкодує, що Янукович не розчавив Майдан танками

Себе ж нардеп від ОПЗЖ назвав обдуреним євроінтеграцією
Кива шкодує, що Янукович не розчавив Майдан танками
Ілля Кива (Фото: Фейсбук)
29 Липня 2021, 19:20
читать на русском

Народний депутат від фракції ОПЗЖ Ілля Кива шкодує, що взимку 2014 року тодішній президент України Віктор Янукович не "розчавив" Майдан танками і БТРами.

Про це Кива написав у своєму Facebook.

За словами нардепа, Януковичу (досьє Віктора Януковича) не вистачило духу чавити тих, хто скакав як ідіоти під час Революції Гідності.

Жертв, звичайно, було б більше, зате країну врятували б від війни, колонізації і роздроблення, – написав Кива.

Водночас нардеп зазначив, що сам брав участь у Євромайдані, бо був обдурений євроінтеграцією. Він додав, що усвідомлення і здоровий глузд до нього прийшли з часом.

Потрібно все виправляти! – підсумував Кива.

Нагадаємо, 26 квітня Ілля Кива зі скандалом захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, проте не міг навіть відповісти на просте питання, що він має на увазі під "демократичним євроінтегрованим державним апаратом".  Нардеп пообіцяв дати відповідь в наступній своїй дисертації.

Крім того, Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявила до суду перший позов про цивільну конфіскацію необґрунтованого активу в сумі понад 1,2 млн гривень у народного депутата України від "ОПЗЖ" Іллі Киви. Йдеться про жомову яму на Полтавщині, яка насправді є ділянкою з купою брухту і служить для відмивання доходів.

Читайте також

1