Кличко про відносини з ОП: Єрмак не відповідає на смс, а з Зеленським бачився пів року тому

У мера виникло багато поточних питань, які потрібно обговорити
Кличко про відносини з ОП: Єрмак не відповідає на смс, а з Зеленським бачився пів року тому
Віталій Кличко (фото: КМДА)
20 Травня 2021, 10:55
читать на русском

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів про стосунки з Офісом президента. Зокрема, що востаннє бачився з президентом Володимиром Зеленським пів року тому, а голова ОП Андрій Єрмак не відповідає на його смс-повідомлення.

Про це Кличко (досьє Віталія Кличка) розповів в інтерв’ю "Українській правді".

У мене багато питань є, що стосується розвитку столиці, що стосується регіону, поточні питання. Але, на жаль, я вже майже півроку президента не бачив. І за останній тиждень (коли у КМДА, у низці комунальних підприємств Києва та у чиновників проходили обшуки – ред.) такої розмови (щодо обшуків – ред.) не було, - сказав він.

Як повідомив мер Києва, з Єрмаком бачився "десь місяць, може, півтора тому", але на СМС він наразі не відповідає. Кличко вважає, що можливо той "зайнятий, має багато справ".

Втім, 14 травня Кличко та Єрмак були на відкритті синагоги. Але Кличко дійсно бачив главу ОП, але "там була інша мета заходу" і він з ним не спілкувався.

Причиною загострення відносин і напружених стосунків з ОП, як вважає Кличко, є політична складова і питання контролю.

Читайте також

Нагадаємо, що зранку 18 травня група озброєних співробітників СБУ приїхала під дім мера Києва. Обшуків вони не провели, оскільки дома нікого не було. Проте, в Службі безпеки України (СБУ) і Департаменті стратегічних розслідувань (ДСР) заявили, що їх співробітники не беруть участі в обшуках в будинку мера.

За словами Кличка, камера на його поверсі зафіксувала, як правоохоронці стукали у двері квартири. Хоча на його питання, що відбувається, вони відповіли, що прийшли, нібито, у квартиру двома поверхами нижче.

1