Кличко розповів, чи вплине нова хвиля COVID-19 на роботу дитсадків та шкіл

На сьогодні кожен другий освітянин столиці вже вакцинований
Важливо
Кличко розповів, чи вплине нова хвиля COVID-19 на роботу дитсадків та шкіл
Діти у дитсадку (фото: pexels)
26 Серпня 2021, 15:18
читать на русском

За наступної хвилі пандемії COVID-19 Київ не планує закривати садочки та початкові школи на карантин.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час Серпневої педагогічної онлайн-конференції, передає пресслужба Київської міської державної адміністрації.

За його словами, у випадку наступної хвилі пандемії закривати дитсадки та початкові школи не будуть, оскільки кожен другий освітянин столиці вже вакцинований.

Кличко наголосив, що від квітня в столиці триває масштабна програма з вакцинації всіх киян та працівників освіти зокрема. А освітяни є пріоритетною групою захисту. Так, в Києві працюють 17 пунктів вакцинації, де щеплюють працівників шкіл, садочків та інших закладів освіти міста.

На сьогодні кожен другий освітянин столиці вже вакцинований. А хто ще не встиг, наголошую: це треба зробити! Адже йдеться про ваше здоров’я і ваше життя! Я хочу всім вам побажати здоров’я, оптимізму, вдячних учнів і вдалого навчального року! Спасибі за вашу роботу і відданість справі. Адже вам ми довіряємо найдорожче – наших дітей, - зазначив мер Києва.

Нагадаємо, що лікар-імунолог Андрій Волянський вважає, що до України вже прийшла нова хвиля коронавірусу, яку спричинив штам "Дельта". На початку осені необхідно очікувати на пік захворюваності.

Читайте також

1