Кличко розповів про організацію тероборони в столиці

У місті відкрили рекрутинговий центр тероборони
Кличко розповів про організацію тероборони в столиці
Військовий тероборони (Фото: ЗСУ)
14 Лютого 2022, 22:14
читать на русском

Від початку минулого року Київ надає практичну допомогу в організації підготовки резервістів тероборони столиці.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у телеграм-каналі.

Зокрема, місто надало полігон для тренувань резервістів. Майже щомісяця протягом минулого року 112-та бригада тероборони, за допомогою КМДА, проводила і продовжує практичні заняття з бойовою стрільбою, - розповів мер.

Крім того, кожні вихідні резервісти територіальної оборони збираються на заняття на добровільній основі.

Для комплектування підрозділів бригади територіальної оборони резервістами створена гаряча лінія КМДА за номером: 063 651 44 46.

Ми запропонували Міноборони і відпрацьовуємо механізм, щоб максимально спростити процедуру підписання контракту резервіста. Бо сьогодні вона - складна і розтягнута в часі. Доброволець повинен кілька днів тільки довідки збирати та ходити до військкомату. Ми ж створюємо "єдине вікно". - наголосив міський голова.

У Києві також відкрили перший у столиці рекрутинговий центр територіальної оборони на вул. Хрещатик. Найближчим часом відкриють такий центр і на лівому березі міста.

Детальніше про те, як формуються на місцях загони тероборони, читайте у нашому матеріалі: Як у регіонах готуються до національного спротиву: територіальна оборона і добровольчі загони.

1