Колишній в'язень зґвалтував 12-річну дівчинку у Вінницькій області

Чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення
Колишній в'язень зґвалтував 12-річну дівчинку у Вінницькій області
Фото: Леся Рой
29 Листопада 2021, 23:12
читать на русском

У Вінницькій області колишнього в'язня судитимуть повторно - чоловік звинувачується у зґвалтуванні 12-річної дівчинки.

Як повідомила обласна поліція, 28 листопада до правоохоронців звернулася матір неповнолітньої та розповіла жахливу історію - її 12-річну дитину зґвалтував односелець (раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини).

Правоохоронці затримали 48-річного раніше судимого чоловіка та відправили його ізолятора тимчасового тримання.

Підозрюваний у згвалтуванні Фото: ГУНП у Вінницькій області

Виявилося, що чоловік силою затягнув у нежитловий будинок дитину та вчинив сексуальне насилля.

На місці вчинення злочину слідчо-оперативна група поліції вилучила речові докази, що свідчать про злочинні дії затриманого. Попередньо встановлено, що дівчинку нетверезий зловмисник зустрів на безлюдній вулиці села, коли вона поверталась додому з магазина. Пригрозивши фізичною розправою, він силою затягнув дитину в покинутий будинок та зґвалтував. Прийшовши додому, про це дівчинка розповіла матері, - розповіли у поліції.

За такий злочин передбачено покарання – до 15 років ув’язнення. Проводиться досудове розслідування. Призначено проведення ряду експертиз.

Нагадаємо, 70-річного мешканця міста Южне (Одеська область) судитимуть за зґвалтування та розбещення 13 дітей. Він протягом 2020-2021 років заманював хлопчиків віком від 8 до 14 років до свого тимчасового помешкання.

Читайте також

1