Командування Повітряних сил ЗСУ звинуватило Кучера у брехні та маніпуляціях

У ЗСУ не погоджуються зі словами Кучера та називають його брехуном
Головне
Командування Повітряних сил ЗСУ звинуватило Кучера у брехні та маніпуляціях
Фото: Командування повітряних сил ЗСУ / Facebook
3 Жовтня 2020, 10:23
читать на русском

Командування Повітряних сил ЗСУ називає брехнею і маніпуляцією заяву голови Харківської ОДА Олексія Кучера про надання пріоритету в посадці літакові з сином командувача Повітряних сил Сергія Дроздова перед Ан-26, який потім зазнав катастрофи.

Про це повідомила пресслужба Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces у Facebook.

У студії програми "Свобода Слова" з Савіком Шустером зібрались авіаційні експерти, політики, урядовці аби обговорити болючі питання стосовно авіації Повітряних Сил, аби відповісти на питання громадськості і допомогти глядачу зрозуміти, що ж відбулось на борту Ан-26Ш, і що нам робити далі з військовою авіацією у непростій ситуації, у воюючій країні.

Хоч на ефір пан Кучер не прийшов, у прямому включені він ганебно перейшов на особистості та дорікнув командувачу Повітряних Сил, начебто літаку, на якому перебував його (Сергія Дроздова) син, дали пріоритет при посадці. Мовляв ця хвилина могла вплинути на успішну посадку Ан-26Ш.

Брехня і маніпуляція! - зазначили у пресслужбі.

За словами пресслужби Командування, абсурдність тверджень цього чиновника підтвердили усі гості студії Шустера, і навіть однопартійка від "Слуги народу" Ірина Верещук. Намагались втихомирити молодого очільника області, наводили зрозумілі аргументи, але марно.

Що це, політичний піар, чиєсь замовлення, хто зна?
Мораллю зрештою тут і не пахне... пан Кучер у Харкові одіозна фігура (гугл в допомогу), - додала пресслужба.

Читайте також

Можливо пора вже дзвонити очільнику Служби безпеки України з приводу цього "губєрнатора", чию риторику завтра радісно підхопить пані Скабєєва? Це точно піде на користь країні! - написали у дописі у Facebook.

Нагадаємо, що у п'ятницю ввечері в ефірі програми "Свобода слова" з Савіком Шустером голова Харківської ОДА Олексій Кучер заявив, що літак з сином командувача повітряними силами ЗСУ Сергія Дроздова отримав пріоритет посадки в той час, як було відомо про несправності борту Ан-26, який згодом розбився.

У свою чергу, Дроздов заявив, що ніякої вказівки керівнику польотів не робив.

ЯК НА БРЕХЛИВИХ І ГАНЕБНИХ ЗВИНУВАЧЕННЯХ ГОЛОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОДА "ХАЙПАНУЛИ" ПРОВІДНІ ЗМІ. НЕДОТРИМАННЯ ЛЬОТНИХ ПРАВИЛ,...

Gepostet von Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces am Freitag, 2. Oktober 2020

Нагадаємо, що пізно ввечері 25 вересня військовий літак з групою курсантів на борту впав на трасі Харків-Чугуїв за 2 км від аеродрому. На борту було 27 людей (20 курсантів та 7 офіцерів). Один з двох курсантів, які вижили під час авіакатастрофи, помер у лікарні.

Пізніше з’явилося відео падіння літака.

Все що відомо про авіакатастрофу читайте в нашому матеріалі.

1