Кому війна, а кому гулянки: нардеп Тищенко відгуляв на вечірці в Празі (фото)

У соцмережах розкритикували Тищенка за поїздку
Важливо
Кому війна, а кому гулянки: нардеп Тищенко відгуляв на вечірці в Празі (фото)
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
12 Червня 2022, 12:15
читать на русском

Славнозвісний народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко відгуляв на благодійній вечірці в Празі (Чехія) під час війни.

Знімок з благодійної вечірки опублікувала співачка TAYANNA у своєму Instagram.

Нещодавно відбулась благодійна вечеря в місті Прага, яку організували неймовірні красуні з доброю душею і серцем з фонду "Дорога миру". Ми зібрали 2 200 000 грн і ці кошти підуть на придбання авто для ЗСУ. Слава Україні, - написала під фото TAYANNA .

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)

Своєю чергою журналіст Сергій Медяник у Facebook розкритикував нардепа, адже поки в країні йде війна, він відпочиває за кордоном.

Коля Тищенко зі своєю дівчиною гуляє на вечірці у Празі, а ви холопи останні сухарі доїдайте. А потім його кум Єрмак розповідає, що начебто нам НАТО не допомагає. Та якщо подивитися на життя Тищенко, можна подумати, що в Україні нема війни. Оце в нас такі нардепи зі Слуги Народу, кому війна, а кому гулянки в Чехії. Так він ще там назбирав 2 мільйони, типу на допомогу країні, для нього такі гроші на тиждень на морі, - сказав Сергій Медяник.

Своєю поїздкою за кордон Тищенко натрапив на критику в соцмережах.

Поки 20 річні хлопці воюють хтось піариться на війні! Сором тим "чоловікам" які ховаються на Закарпатті і за кордоном, - написала одна з користувачок Instagram.

Фуу, Тищенко .... Ну навіщо те бидло виставляти??? - написала інша користувачка соцмережі.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко потрапив у черговий скандал - він "забув" розрахуватися в одному із ресторанів Львову за обід та швидко покинув заклад.

Читайте також