Нардеп Тищенко на Закарпатті інспектував туалети на митниці (відео)

Крім того, "Слуга народу" провів "виховну роботу" з начальником митниці щодо дружби з угорцями
Нардеп Тищенко на Закарпатті інспектував туалети на митниці (відео)
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
2 Травня 2021, 13:35
читать на русском

Любитель карантинних вечірок, народний депутат і голова Закарпатської обласної організації партії "Слуга народу" Микола Тищенко під час поїздки до Ужгорода "розбирався" з виконувачем обов'язків керівника місцевої митниці Миколою Пожо.

Відео "інспекції" оприлюднило видання НВ.

Спочатку Тищенко розповів, що на митниці великі черги, на які "дивиться вся країна", а потім покликав Пожо і попросив пояснень. Своєю чергою Пожо відповів, що великі черги утворюються через повільний пропуск громадян з угорської сторони.

Тобто венгри у всьому винні?.. До чого тут венгри? Ви почуйте мене, будь ласка: це наші сусіди. Вєнгрія - країна, яка є нашим найголовнішим стратегічним партнером. І не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони ні в чому не винні, вони наші друзі! Вони наші друзі! Кажіть, венгри - наші друзі! Кажіть, венгри - наші друзі! Угорці - наші друзі! На двох мовах кажіть!, - звернувся Тищенко до очільника митниці (тут і далі лексика автора збережена – ред.).

Пожо повторив слова нардепа, однак зауважив, що черг немає.

Я бачу, що ви чергу розігнали, бо знали, що я їду. Кажіть, що угорці - наші друзі! Кажіть на камеру, щоб це всі знали, - знову "наїхав" Тищенко.

Пожо знову повторив слова Тищенка, і тоді нардеп заспокоївся.

Усі чули? Керівник таможні сказав "угорці наші друзі". І щоб я більше не чув, що угорці в чомусь винні, тому що вони там щось пропускають, щось ні, - додав Тищенко.

Окрім того, нардеп вирішив з'ясувати у  Пожо, коли буде добудований туалет. Голова митниці сказав, що за місяць виділені на це кошти почнуть освоювати. Тищенко попросив його сказати це всій країні і пообіцяв через місяць приїхати, щоби перевірити результат.

Нагадаємо, Громадський рух "Чесно" Тищенка в зриві довиборів у Верховну Раду на Прикарпатті. За словами представників "Чесно", в ніч на 1 квітня на виборчій дільниці Тищенко вимагав і вилучав у журналістів посвідчення, перевіряв їх правдивість, а також обшукував людей задля пошуку зброї. Також активісти кажуть, що нардеп звинувачував кандидата від партії "За майбутнє" Олександра Шевченка в сепаратизмі, вимагав вибачень і стати перед ним на коліна.

Читайте також