Конфлікт в Нагірному Карабасі досі не врегульовано - Пашинян

Сьогодні між країнами відбулись переговори у Москві
Конфлікт в Нагірному Карабасі досі не врегульовано - Пашинян
Війна за Карабах (фото: з відкритих джерел)
11 Січня 2021, 21:31
читать на русском

Конфлікту в Нагірному Карабасі між Вірменією і Азербайджаном досі не врегульовано. Одне з важливих питань, яке потрібно вирішити - це статус регіону.

Про це на спільному з лідерами Росії та Азербайджану брифінгу у Москві заявив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян.

На жаль, цей конфлікт досі не врегульовано. Звичайно, нам вдалося забезпечити режим припинення вогню, але ще залишається дуже багато питань, які повинні вирішуватися. Одне з цих питань - статус Нагірного Карабаху. І Вірменія готова продовжувати переговори в рамках мінської групи ОБСЄ, - зазначив він.

Читайте також

Прем'єр-міністр додав, що на сьогоднішній зустрічі не вдалося домовитися про подальші обміни військовополоненими.

Нагадаємо, що 11 січня на переговорах у Москві щодо Нагірного Карабаху зустрілись представники Росії, Вірменії та Азербайджану, які мали домовитись про розвиток регіону, інфраструктурних проєктів та розбудови економічних зв'язків.

29 грудня у столиці Вірменії Єревані опозиція влаштувала масштабний марш та вимагала відставки прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна. Його вважають винним у поразці в Нагірному Карабасі.

Більше про мирний договір між двома сторонами конфлікту читайте у нашому матеріалі"Вірменія та Азербайджан припинили війну у Нагірному Карабаху, а виграла Росія"