Корнієнко: "Слуга народу" буде не лише сексі, а й смарт-партією

Керівник "слуг" хоче, аби партія стала універсальною
Корнієнко: "Слуга народу" буде не лише сексі, а й смарт-партією
Олександр Корнієнко Фото: Сайт партії “Слуга народу”
14 Березня 2021, 11:01
читать на русском

Керівництво партії "Слуга народу" хоче зробити її універсальною політичною силою. Про це сказав очільник політсили Олександр Корнієнко на брифінгу за підсумками ХІ з’їзду партії.

Минулого року я напівжартома сказав, що "Слуга народу" має бути "сексі", тобто політично привабливою, партією. Зараз переходимо до наступного етапу – смартпартії. У вас у всіх є смартфони, універсальні пристрої з телефоном, комп’ютером, текстовим редактором, камерою всередині. Так само наша партія буде ставати універсальною, зможе працювати в багатьох площинах і напрямках. Це і парламентська робота, і робота в місцевих радах, у виконавчій владі, на місцях, а також експертна робота і взаємодія з людьми, – зазначив Корнієнко.

Читайте також

Він також додав, що смартпартія буде спрямована на те, щоб будувати смарткраїну.

Тобто розумну країну, де не крадуть, де немає корупції, де політики та бізнесмени відповідальні перед законом, де панує мир, - пояснив керівник партії.


Контекст. 13 березня відбувся ХІ з’їзд політичної партії "Слуга народу", на якому  ухвалили рішення розглянути можливість співпраці з європейськими партіями, які зараз при владі.

Головою робочої групи призначили віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгу Стефанішину. Також до групи увійшли Євгенія Кравчук, Роксолана Підласа, Олександр Мережко та Вадим Галайчук.

1