Король і королева Швеції зробили щеплення від коронавірусу

Вакцинувались вони у палаці Стенхаммар
Король і королева Швеції зробили щеплення від коронавірусу
Король і королева Швеції (фото: з відкритих джерел)
15 Січня 2021, 21:03
читать на русском

У п'ятницю, 15 січня, король і королева Швеції вакцинувалися від коронавірусу.

Про це повідомляє The Local.

Зараз у нашій країні відбувається масштабна вакцинація від коронавірусу. Я сподіваюся, що всі, хто має можливість вакцинуватися в найближчі місяці, скористаються нею, аби ми все залишили позаду цей складний період як можна швидше, - заявив король Карл Густав.

Вакцинація 74-річного Карла XVI Густава і 77-річної королеви Сільвії відбулася в палаці Стенхаммар, що розташований на півдні Стокгольма.

Наголошується, що королівська сім'я робила щеплення за рекомендацією сімейного лікаря короля.

Читайте також

Нагадаємо, що президент Індонезії Джоко Відодо отримав першу дозу китайської вакцини від коронавірусу компанії Sinovac Biotech. Вакцинувалися також високопоставлені представники міністерства оборони Індонезії, поліції та служб охорони здоров'я.

У середу, 13 січня, Папа Римський Франциск щепився від коронавірусу вакциною компанії Pfizer. 84-річний понтифік став одним з перших, кому зробили щеплення на території Ватикану. Другу дозу вакцини від коронавірусу Тато Франциск отримає через три тижні.

14 січня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган отримав перше щеплення від коронавірусу препаратом китайської компанії Sinovac.