Ковалів пішла з посади заступника голови Офісу президента

Причини звільнення Ковалів поки невідомі
Головне
Ковалів пішла з посади заступника голови Офісу президента
Юлія Ковалів (Фото: Facebook)
21 Грудня 2020, 21:48
читать на русском

Юлія Ковалів звільнилася з посади заступниці голови Офісу президента України.

Про це сама Ковалів написала на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні я йду залишаю посаду заступника керівника Офісу Президента. Це був неймовірний досвід та велика відповідальність у складний для країни час, – написала експосадовиця.

Ковалів у дописі подякувала особисто президенту (досьє Володимира Зеленського) та кожному, з ким працювали разом і досягали результатів.

Читайте також

Нижче Ковалів перерахувала усі свої та командні здобутки, які, як вона вважає, допоможуть наступного року українській економіці.

За цей час ми змогли зробити багато: дали старт можливості українцям вільно розпоряджатися своєю землею, розпочали прозорі аукціони з приватизації державного майна та продажу дозволів на користування надрами, уклали перші концесійні угоди та прийняли новий закон про концесію, ми розпочали лібералізацію спиртової галузі, прийняли закон про державну підтримку інвестиційних проєктів та про внутрішній водний транспорт, започаткували низку кредитних програм для підтримки мікро та малого бізнесу, розпочали масштабну диджиталізацію всіх державних послуг та побудову якісного корпоративного управління в державних банках та державних компаніях. Ми консолідували партнерство з нашими міжнародними партнерами для підтримки макроекономічної стабільності в цей турбулентний рік. Це лише частина з того, що стане основою для відновлення економіки вже наступного року, - розповіла Ковалів.

Про свої подальші плани посадовиця не повідомила, як і про причини звільнення.

Я і надалі докладатиму зусиль, щоб наша країна ставала економічно сильнішою, добробут громадян зростав і ми, українці, більше вірили в себе, в свою країну, в свої сили, - підсумувала Ковалів.

Нагадаємо, годину тому Кабмін на екстреному позачерговому засіданні призначив Юрія Вітренка виконувачем обов`язків міністра енергетики України.

1