Лерос: Зеленський вирішив піти на другий президентський термін

Президент начебто пообіцяв це своєму найближчому оточенню
Головне
Лерос: Зеленський вирішив піти на другий президентський термін
Президент України Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
28 Січня 2021, 08:14
читать на русском

Позафракційний народний депутат Гео Лерос (балотувався до ВР від партії Слуга народу") заявив, що Володимир Зеленський розраховує на другий президентський термін.

За його словами, президент України Володимир Зеленський під час святкування свого дня народження 25 січня заявив депутатам з фракції "Слуга народу" про те, що планує йти на другий президентський строк.

Про свої наміри Зеленський начебто розповів своєму найближчому оточенню.

Тепер це офіційно! Позавчора на святкуванні свого дня народження, Зеленський своєму найближчому оточенню заявив, що йде на другий термін, - написав депутат у своєму Телеграм-каналі.

Читайте також


Нагадаємо, до того як Зеленського обрали президентом, під час президентської кампанії він запевняв, що йде у президенти лише на одну каденцію.

Уже коли очолив країну, Зеленський (у травні 2020 року) заявив, що йому не вистачить однієї президентської каденції для виконання всіх своїх передвиборчих обіцянок та додав, що тривалість його перебування на посаді глави держави залежить від рішення українців.

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан вважає, що президент Володимир Зеленський, попри те, що йому подобається керувати державою, наразі думає не про другий термін президентства.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко вважає, що одного президентського терміну мало, щоб "відбудувати країну".