Логотип та слоган до 30-річчя незалежності України зможуть використовувати приватні підприємці

Використання символіки є безоплатним та не потребує додаткових погоджень і дозволів
Головне
Логотип та слоган до 30-річчя незалежності України зможуть використовувати приватні підприємці
Слоган і логотип до 30-річчя Незалежності України (Фото: Офіс президента)
18 Червня 2021, 17:38
читать на русском

Ювілейну айдентику до 30-річчя незалежності України презентувало Міністерство культури та інформаційної політики України.

Про це повідомили в Офісі президента України.

Представники бізнесу зможуть безплатно інтегрувати презентований логотип або слоган у свою продукцію чи рекламу.

В основу концепції єдиної візуальної символіки відзначення 30-ї річниці незалежності України покладена ідея бачення незалежності як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців. Візуалізація образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів. Квітка є образом, що розкриває ідею держави.

"Ти у мене єдина" – основний лейтмотив кампанії, який є універсальним зверненням до нації, країни та її незалежності.

Кожна область України матиме свою унікальну квітку-логотип з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів регіону. Крім того, регіони будуть представлені квітами – символами сфер діяльності, серед яких – медицина, будівництво, наука, цифрові технології та виробництво.

Також розроблено спрощену форму логотипа для використання на маленьких форматах та на друкованих або вишитих зображеннях.

Це буде головна квітка 30-річчя. Символ України "Ти у мене єдина". Мені здається, що це правильний символ нашої державності. Це така наша країна. Вона не просто квітуча – нас не затоптати, нас не зрізати, нас не зламати, ми все одно будемо квітучою країною й точно розквітнемо, – прокоментував символіку президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського).

Читайте також

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський розповів, як Україна святкуватиме 30-річницю незалежності.

За його словами, 23 серпня відбудеться саміт Кримської платформи, на який запросять іноземних лідерів. У національному заповіднику "Софія Київська" 23 серпня відбудеться "Київський саміт перших леді та джентельменів".

У цей же день в усіх регіонах країни піднімуть великі прапори. Планується концерт в Оперному театрі, де будуть виступати іноземні знаменитості.

24 серпня відбудуться військові паради, в Одесі та у Києві - на Майдані Незалежності. Увечері на Олімпійському у Києві виступлять зірки української естради.

Також Зеленський повідомив, що до Дня Незалежності в Україну привезуть Конституцію Пилипа Орлика і в кожного буде вільний доступ і можливість побачити її.

1