Лукашенко пригрозив Україні: війна триватиме максимум три-чотири дні

Білоруський президент вважає, що Захід боїться сил ОДКБ
Лукашенко пригрозив Україні: війна триватиме максимум три-чотири дні
Олександр Лукашенко Фото: Сайт президента Білорусі
6 Лютого 2022, 19:09
читать на русском

Захід розуміє безперспективність війни із силами Організації Договору про колективну безпеку.

Про це заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, передає "БЕЛТА".

Він зазначив, що не вірить у війну на території Європи, оскільки люди "надто комфортно живуть".

На його думку, під час спецоперації сил ОДКБ в Казахстані стало зрозуміло, що "поки вони там розгорнуться і перешлють сюди якісь війська, ми вже стоятимемо у Ла-Маншу".

Він переконаний, що на Заході розуміють безперспективність війни із силами ОДКБ.

У Європі буде простіше. Вони що, цього не бачать? Вони розуміють, що безперспективно з нами воювати, перш за все з Росією. Ми не говоримо про ядерну якусь та іншу зброю. Але нас краще не чіпати. Нас не чіпайте, - заявив Лукашенко.

Президент Білорусі вважає, що Україна не воюватиме з Білоруссю та Росією, бо "ця війна триватиме максимум три-чотири дні".

Там не буде кому проти нас воювати. Ті, кого там показують із цими дерев'яними автоматами, як вони тренуються... Так ми зараз вийдемо з тобою до сусідньої зали, знімемо на мобільний телефон цю тренування і покажемо... І як тільки трохи запахло, Володя Зеленський (Президент України. - Ред.) одразу труснув (злякався. - Ред.), - почав розмірковувати Лукашенко.

Нагадаємо, раніше самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що хоче повернути України у лоно слов'янства. За його словами, повернення має статися обов'язково, оскільки зв'язок з Україною - це основа загальної безпеки і виживання.

Читайте також

1