Львівщина не хоче послаблювати карантин, хоч COVID-ситуація стабілазувалась

Регіон за COVID-показниками може вийти з "червоної" зони
Львівщина не хоче послаблювати карантин, хоч COVID-ситуація стабілазувалась
Коронавірус, люди у захисних масках Фото: УНІАН
25 Листопада 2021, 13:00
читать на русском

Львівська область відмовляється залишати "червону" зону карантин попри стабілізацію COVID-показників.

Директор департаменту охорони здоров'я Орест Чемерис повідомив під час брифінгу 25 листопада, що обласна державна адміністрація звернулась до державної комісії ТЕБ і НС.

За його словами, необхідно дотримуватись карантинних обмежень та вакцинуватись, оскільки незабаром різдвяно-святковий період. Відтак, цей період ризики поширення захворюваності на коронавірус.

У вівторок буде засідання комісії ТЕБ і НС. І враховуючи те, що у нас визначається позитивна тенденція, показники у нас дозволяють вийти з "червоної" зони, ми за проханням адміністрації, вирішили поки що утримувати на території "червоний" рівень епіднебезпеки до більш стабільної ситуації, - сказав Чемерис.

Як свідчать дані Міністерства охорони здоров'я, COVID-показники повністю стабілізувались у двох областях - Львівській та Луганській. За словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, ці дві області можуть вийти з "червоної" зони найближчим часом.

Нагадаємо, що ​​за минулу добу, 24 листопада, в Україні зафіксовано 16 943 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1 451, медпрацівників – 304).

Читайте також

1