Ляшко буде кращим міністром ніж Степанов - Зінкевич

Він краще справляється на посту міністра МОЗ
Ексклюзив
Ляшко буде кращим міністром ніж Степанов  - Зінкевич
Віктор Ляшко (фото: УНІАН)
23 Червня 2021, 17:51
читать на русском

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко буде кращим за свого попередника Максима Степанова. Завдяки зусиллям Ляшка темпи вакцинації в Україні пришвидшились, а у більшості областях появились центри масової вакцинації.

Про це народний депутат фракції "Європейська солідарність" Яна Зінкевич розповіла в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Щодо Ляшка, мені здається, він буде кращим міністром за Степанова. Зараз він нам дав дуже важливу обіцянку, коли ми розглядали його вакансію в комітеті, що він провакцинує до кінця літа другою дозою 5 мільйонів людей. Тобто, фактично він має привезти в Україну 10 мільйонів доз. В нього є два з половиною місяці, зараз темпи вакцинації зростають, вже майже 60 тисяч на день, запустили пункти вакцинації в 10 облцентрах і будуть продовжувати й далі, тому подивимося. Звісно, 5 мільйонів в нашій державі це не так багато, але вже дуже добре для початку, - сказала вона.

Проте, її бентежить щодо Ляшка лише те, що Охматдит включили в перелік ковідних лікарень.

Єдине, що мене бентежить щодо Ляшка, це те, що зараз Охматдит включили в перелік ковідних лікарень, значить хочуть туди завезти кошти й там можуть намічатися якісь корупційні речі. Тим паче включати Охматдит в перелік ковідних лікарень - це взагалі абсурдно, - підкреслила нардепка.

Нагадаємо, що 18 травня Верховна Рада заслухала звіт міністра охорони здоров'я України Максима Степанова і у результаті проголосувала за його відставку. Вже 20 травня головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка призначили на посаду міністра охорони здоров`я України.

Читайте також