"Людині 86 років": Арестович розповів, чи повернеться Кравчук до роботи в ТКГ

Перший президент проходить реабілітацію в Німеччині
"Людині 86 років": Арестович розповів, чи повернеться Кравчук до роботи в ТКГ
Леонід Кравчук Фото: сторінка політика у Фейсбук
29 Жовтня 2021, 20:29
читать на русском

Перший президент України, голова української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук не братиме участі в переговорах до кінця цього року. Не так давно він переніс складну операцію на серці та проходить реабілітацію.

Про це заявив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович в етері телеканалу "Україна 24".

Леонід Макарович переніс складну операцію на серці, яка була вдалою. Але його реабілітація буде дуже довгою, тому що людині 86 років, - сказав Арестович.

За його словами, наразі Кравчук проходить досить успішну, але повільну, реабілітацію в Німеччині.

Арестович зазначив, що до кінця 2021 року переговори буде вести заступник голови української делегації Олександр Мережко.

Нагадаємо, 28 червня Кравчук уперше не прийшов на святкове засідання в Раду до Дня Конституції через погане самопочуття. 29 червня стало відомо, що перший президент України Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Пізніше в  Офісі президента заявили, що поки що не розглядають можливість заміни 87-річного голови української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу

Як відомо, Кравчук з липня 2020 року є головою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі на громадських засадах.

Читайте також