Має досвід у "Майстер Шеф": нардеп Тищенко хоче зайнятися перевіркою харчування військових

Микола Тищенко зажурився, що його не запрошують наводити лад в армії
Має досвід у "Майстер Шеф": нардеп Тищенко хоче зайнятися перевіркою харчування військових
Микола Тищенко
15 Січня 2024, 16:47
читать на русском

Народний депутат Микола Тищенко вважає, що у сфері боротьби з корупцією йому, як колишньому ресторатору, став би у пригоді навіть його телевізійний досвід. І саме тому, впевнений він, його не допускають до перевірки якості харчування військових.

Про це Тищенко заявив у інтерв`ю виданню "Інформатор".

“Я шість років працював в “Майстер Шеф”. Ну хтось із народних депутатів краще знається на смаках, на якості того ж харчування? Але чомусь мене навіть не запрошують перевірити харчування в армії! А чому так? Тому що знаю, що якщо я прийду, буде харчування на найвищому рівні. І треба буде працювати, а не відкати комусь давати”, - запевнив Микола Тищенко.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало моніторинг способу життя народного депутата Миколи Тищенка. Причиною стали активи, якими користується родина нардепа.

Екскерівник вже закритого ресторану "Велюр", який належав Миколі Тищенку, влітку 2022-го став власником маєтку з басейном в Козині і землі під ним, квартири в столичному будинку, де раніше працював "Велюр", і преміального мікроавтобуса Mercerdes-Benz. Бус регулярно використовує нардеп Тищенко.

Читайте також

1