Майже Італія: У Чернівецькій ОДА викидали меблі з вікна четвертого поверху (відео)

Слюсарі сказали, що їм важко підійматися і спускатися сходами
Майже Італія: У Чернівецькій ОДА викидали меблі з вікна четвертого поверху (відео)
Чернівецька ОДА (Фото: molbuk.com)
23 Березня 2021, 23:00
читать на русском

Очевидці зафільмували на відео, як у самому центрі міста з вікон четвертого поверху Чернівецької ОДА викидали столи.

Відео "італійського прощання" зі старими речами виклав у Фейсбуку депутат Чернівецької райради Артем Жук.

Активіст розповів, що зафільмував летючі столи у внутрішньому дворику Чернівецької ОДА.

Як пояснили в Агенції з обслуговування приміщення у коментарі місцевому виданню АСС, слюсарям, які замінювали меблі, важко долати чотири поверхи, тому вони вирішили пришвидшити цей процес.

Зараз в адміністрації відбувається реорганізація. Розширили Управління молоді і спорту, змінюють приміщення. Тому відбувається заміна меблів. Ми, як балансоутримувачі, старі винесли в коридор. Вирішили швидко їх винести з будівлі, бо і пожежна безпека не дозволяє і не естетичні коридори з ними. Що могли роздати іншим підрозділам, вивезли. А те, що не піддається ремонту, вирішили віддати в котельню. У них котел на дровах. Проте спрацював людський фактор. У нас всього три слюсарі, їм важко постійно спускатись-підніматись. Але, звичайно, зауваження вони отримають. Не гоже, щоб так летіли меблі з будівлі на Грушевського, - зазначив директор агенції Анатолій Федорук.

Нагадаємо, в Офісі президента пообіцяли відзвітувати про виконання ремонтних робіт, які необхідні після акції протесту на підтримку активіста Сергія Стерненка 20 березня. Зазначається, що потрібно замінити кілька дверей, вікон, зробити ремонт пошкоджених приміщень, серед іншого окремих кабінетів та приміщень на різних поверхах, де сталося загоряння.

1