Майже всі українці вважають Путіна сучасним Гітлером - соцопитування

Так само абсолютна більшість українців вірить у перемогу над агресором
Головне
Майже всі українці вважають Путіна сучасним Гітлером - соцопитування
Володимир Путін / Фото: Getty Images
8 Травня 2023, 18:11
читать на русском

Ставлення українців до керівника Російської Федерації однозначне - 94% респондентів вважають що Путін є сучасним Гітлером.

Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова та Фонду "Демократичні ініціативи".

За даними опитування, я і раніше, близько 92% українців вірять у перемогу України у війні проти Росії. При цьому не спостерігається суттєвих регіональних відмінностей – жителі усіх регіонів України в абсолютній більшості вірять, що Україна здобуде перемогу над агресором.

Опитування проведене Центром Разумкова та Фондом "Демократичні ініціативи" з 23 по 30 березня 2023 року серед 2017 респондентів. Опитування проводилося методом особистого інтерв'ю (face-to-face) в усіх регіонах України, за винятком окупованих Росією територій. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Нагадаємо, 90% українців вважають, що необхідно завдавати ударів по території Росії. 38% вважають, що завдавати удари необхідно лише по військових об’єктах і майже стільки ж (39%) говорять про військові об’єкти та об’єкти енергетичної інфраструктури. Крім цього, 13% респондентів вважають, що удари мають завдаватися по взагалі всіх об’єктах, у тому числі по населенню, як це робить сама Росія.

Читайте також

1