Максимум три-чотири місяці: Путіну пророкують швидку смерть від онкології

У президента Росії діагностовано рак підшлункової залози
Максимум три-чотири місяці: Путіну пророкують швидку смерть від онкології
Володимир Путін (Фото: РБК)
1 Червня 2022, 14:12
читать на русском

Російського диктатора владіміра путіна знову готують до операції через погіршення стану здоров'я.

Про це заявив ізраїльський журналіст Марк Котлярський з посиланням на московські джерела.

Журналіст запевняє, що його знайомі добре поінформовані про ситуацію зі здоров'ям президента рф та заслуговують на довіру.

Згідно з джерелами, у Москві терміново мобілізовано один із корпусів Центру Блохіна (хто не в курсі – це Національний медичний дослідницький центр онкології ім. Н. Н. Блохіна, що спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань, найбільший центр у рф). Тут чекають "вінценосного пацієнта" на процедуру, яка називається – парацентез або пункція черевної порожнини, - написав представник ЗМІ у Телеграм-каналі.

За його інформацією, у путіна діагностовано рак підшлункової залози - злоякісна агресивна пухлина, для якої характерно неконтрольоване розростання залізистих та епітеліальних тканин у вивідних протоках органу.

Причому швидше за все хвороба прогресує настільки, що операція якщо і продовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці. Ті ж джерела кажуть, що в Кремлі підготувалися до такого розвитку подій, і не виключено, що у разі смерті країну очолить спеціальна Держрада. Передбачається, що цей орган – як перехідний – керуватиме росією невизначений час, щоб намагатися хоча б мінімізувати збитки, завдані протистоянням з Україною, - пише Котлярський.

Нагадаємо, що в середині травня російському диктатору владіміру путіну провели планову операцію. Але стало відомо, що перше хірургічне втручання було у лютому, напередодні широкомасштабного вторгнення рф в Україну.

Читайте також

1