Марш за єдність України пройшов у Києві - фото, відео

Українці хотіли показати, що не віддадуть країну окупантам
Головне
Марш за єдність України пройшов у Києві - фото, відео
Марш єдності у Києві / Фото: t.me/ssternenko
12 Лютого 2022, 17:46
читать на русском

У Києві 12 лютого пройшов Марш за єдність України, оскільки наша країна перебуває під загрозою нового наступу російських окупантів.

Анонсували подію, яка розпочалась о 14:00 біля парку Тараса Шевченка, у Facebook.

Організаторами маршу стали рух "Гонор" та громадський активіст Сергій Стерненко.

У такі непрості для нашої держави часи дуже важливо показати всьому світові, що ми не віддамо російському агресору нашу країну. Українці готові обʼєднуватись та будуть чинити опір!, - заявили організатори.

На марш українці прийшли з синьо-жовтими та червоно-чорними стягами, аби хотіли показати, що не віддадуть країну окупантам. Учасники акції викрикували "Слава Україні! Героям слава", "Крим - це Україна".

За словами Стерненка, під час акції не планувалося використання будь-яких заборонених засобів і учасників попросили їх не брати з собою. Марш також не є партійним заходом, тому представників політичних сил попросили утриматись від використання партійних прапорів (за винятком 1 шт. на 1 організацію).

Нагадаємо, що в Міністерстві оборони заявили, що українцям не потрібно боятися агресивних планів Росії у нинішній ситуації, оскільки керівництво країни знає, як діяти у разі вторгнення РФ.

Читайте також

1