Маск потролив Безоса, якого обігнав у рейтингу найбагатших людей світу

Маск надіслав піктограму із зображенням срібної медалі
Маск потролив Безоса, якого обігнав у рейтингу найбагатших людей світу
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
12 Жовтня 2021, 12:37
читать на русском

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск вирішив поглузувати над засновником Amazon Джеффом Безосом, якого випередив у рейтингу найбагатших людей світу.

До поста Безоса про Amazon як "найуспішнішу" компанію Маск написав коментар, надіславши "срібну медаль".

Так, на своїй сторінці у Twitter Безос оприлюднив фото публікації у Barron’s за 1999 рік. Там розкритикували новий на той момент проєкт Amazon, назвавши його "безглуздою бізнес-парадигмою". При цьому Безос зазначив, що на сьогодні Amazon є однією з найуспішніших компаній світу.

Слухайте і будьте відкритими, але не дозволяйте нікому сказати вам, хто ви. Це була лише одна з багатьох історій, які розповідали нам про всі шляхи, які ми збираємось зазнати невдачі. Сьогодні Amazon є однією з найуспішніших компаній світу і зробила революцію у двох абсолютно різних галузях, - написав Безос.

У відповідь Маск надіслав піктограму із зображенням срібної медалі з позначенням другого місця. Очевидно, що Маск натякнув Безосу, що той дав "задню". Згідно з останнім рейтингом Bloomberg Billionaires Index, Маска визнали офіційно найбагатшою людиною світу зі статком 222 мільярди доларів. Капітал Безоса оцінили у 191 мільярд доларів.

Нагадаємо, що Ілон Маск відправив засновнику Amazon Джеффу Безосу статую з цифрою 2 та срібну медаль, оскільки той посів друге місце у рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes.

Читайте також