Маска призначили "фіктивним главою ради директорів" Dogecoin

Водночас цуценя Ілона Маска, Флокі, стало "фіктивним генеральним директором Dogecoin"
Маска призначили "фіктивним главою ради директорів" Dogecoin
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
4 Листопада 2021, 03:21
читать на русском

Автор криптовалюти Dogecoin Шибетоші Накамото призначив новим "фіктивним главою ради директорів" Ілона Маска, бо "той розуміється на грошах, лідерстві й мемах".

Про це Біллі Маркус (більш відомий як Шибетоші Накамото)  написав у своєму твітері.

Водночас щеня Ілона Флокі, буде призначене "фіктивним президентом".

Цуценя Ілона Маска Флокі (Фото: Твітер)

Крім того, відомий собака Шиба-іну Кабосу, який став символом DOGE і зображений на ілюстраціях монет і фізичних сувенірів, був обраний новим "фіктивним генеральним директором найкращого мему з цифровою валютою".

Собака-мем Кабосу – обличчя криптовалюти DOGE (Фото BillyM2k)

Номінація нового "фіктивного глави правління – ніхто інший, як @elonmusk (офіційний акаунт Ілона Маска у твітері, – ред.). Я вважаю, що він трохи знається на грошах, лідерстві та мемах.

Чарівне цуценя вундеркінд Ілона – Флокі – номіноване на "фіктивного президента", отримавши наставництво D.O.G.E. разом з Кабосу, - написав Біллі Маркус.

Нагадаємо, Dogecoin - це жартівлива криптовалюта-мем, яка була випущена у 2014 році. Її називають улюбленою криптомонетою власника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска, оскільки він часто згадує Dogecoin у своїх твітах.  Якось, криптовалюта Dogecoin за добу здорожчала на 1000% після чергового твіту Маска. А у травні 2021 року мільярдер намагався пояснити, в чому суть цифрової монети, однак погодився, що "це розводка".

Читайте також наш матеріалБіткоїн, альткоїни та інші: усе, що потрібно знати про десятку найпопулярніших криптовалют світу.

Читайте також

1