Масове захворювання на ковід у Верховній Раді: заразилися ще шестеро нардепів

Нові хворі - депутати з фракції "Слуга народу"
Масове захворювання на ковід у Верховній Раді: заразилися ще шестеро нардепів
Верховна Рада. сесійна зала (фото: Парламент UA)
27 Січня 2022, 10:38
читать на русском

Народні депутати з фракції "Слуга народу" масово підхопили коронавірус.

Про це повідомила речниця партії Юлія Палійчук у Телеграмі.

За її словами, 27 січня ковід виявили ще у шістьох нардепів-слуг.

Станом на ранок 27 січня у фракції "Слуга народу" Covid виявлено ще у 6 народних депутатів. В підсумку, станом на зараз хворіє 23 депутати. Це найвищий показник у фракції за весь період пандемії, - написала вона.

Нагадаємо, 26 січня Палійчук повідомляла, що у Верховній Раді спостерігається тенденція до збільшення кількості хворих на ковід.

Станом на ранок 26 січня лише серед депутатів Верховної Ради від "Слуги Народу" зафіксовано 17 підтверджених випадків захворювання. Також, за нашою інформацією, на Ковід хворіє 45 співробітників апарату парламенту. Щодня фіксується по 2-3 нові випадки зараження, - зазначила вона.

Палійчук повідомила, що через це у Верховній Раді ініційована нарада за участі голів фракцій та груп, на якій обговорять формат роботи Верховної Ради наступного тижня.

Згодом керівники всіх фракцій парламенту підтримали пропозицію внести зміну до календаря роботи Верховної Ради через спалах коронавірусу серед народних депутатів.

Календарний план ВР з 1 лютого 2022 р.

Відповідно до змін, у вівторок 1 лютого буде пленарне засідання, а з середи і до кінця тижня (з 2 по 4 лютого) депутати працюватимуть в комітетах.

Читайте також

1