"Слуга" Мошенець заявила, що коронавірус - біологічна зброя

Депутатка вважає, що біологічна зброя набагато гірша за ядерну
"Слуга" Мошенець заявила, що коронавірус - біологічна зброя
Народна депутатка Олена Мошенець (фото: УНІАН)
18 Січня 2021, 17:02
читать на русском

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Олена Мошенець заявила, що коронавірус може бути одним із різновидів біологічної зброї, яку розробив Китай.

Про це вона повідомила в етері телеканалу "Наш".

На її думку, холодна війна з погрожуванням ядерною зброєю перейшла до біологічної зброї. Щодо появи коронавірусу вона зазначила, що Китай вийшов на першу лінію.

Мошенець розглядає таку можливість, що COVID-19 є одним із різновидів біологічної зброї. На її думку, біологічна зброя набагато гірша, ніж ядерна.

Якщо ядерні боєголовки ми можемо порахувати, скільки їх, де і в яких країнах, щоб розуміти масштаби, то що відбувається в лабораторіях і як це може вплинути на світову кон'юнктуру в майбутньому, тут складніше сказати, – наголосила нардепка.

Читайте також

Депутатка вважає коронавірус гарним прикладом того, "як це може бути навіть без ядерної зброї".

Нагадаємо, що Почесний патріарх Православної церкви України, патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет заявив, що коронавірус створила людина, який є біологічною зброєю.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Юрій Камельчук заявив, що не довіряє жодній вакцині від коронавірусу, а COVID-19 назвав вигаданою хворобою. Також нардеп вважає, що витрати на закупівлю вакцин - "пастка" і нераціональне витрачання грошей.

1