Медіакілерство: партія Порошенка оголосила бойкот телеканалу "1+1"

Депутати з ЄС вирішили бойкотом висловити підтримку колезі через образи на ТВ
Важливо
Медіакілерство: партія Порошенка оголосила бойкот телеканалу "1+1"
Депутати з Європейської солідарності Фото: сайт партії
15 Червня 2021, 14:43
читать на русском

Фракція партії "Європейська Солідарність" оголосила бойкот телеканалу "1+1".

Як повідомляється на сайті партії, бойкот оголошено "через маніпуляції, сексизм, поширення проросійських меседжів та медіакілерство".

Зазначається, що цим протестом народні депутати від ЄС висловили підтримку співголові фракції "Європейська Солідарність" Ірині Геращенко після останнього ефіру програми "Право на владу".

Ганебне дійство, що відбулося минулого четверга на каналі Зеленського, Медведчука і Коломойського 1+1 "Право на владу" – це була замовна інформаційна атака на команду п’ятого президента України Петра Порошенка. Вона носила відверто проросійський характер, адже повторювала кремлівську пропаганду, – заявила народна депутатка Марія Іонова.

За її словами, телеканал займається "інформаційним кілерством" проти команди Порошенка.

Іонова каже, що Геращенко "зазнала атаки не тільки як професіонал, а і як жінка, і мати".

Шоу на" плюсах" вкотре довело, що інформаційне кілерство і сексизм в українській політиці є нищівним і нещадним... Для нас висновок однозначний – тотальний бойкот 1+1 до моменту визнання ними власних помилок і публічних вибачень перед Іриною Геращенко. Ми готуємо звернення до відповідних органів, – повідомила депутатка.

Нагадаємо, в останній програмі "Право на владу" на телеканалі "1+1" сталася перепалка між ведучою Наталією Мосейчук і народною депутаткою Іриною Геращенко через так звані "плівки Медведчука".

Читайте також